Urteduftende kalvegryde
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : |
|
|
Skær benene fra kalvekødet og skær kødet i 2x2 cm store stykker.
Pil løget og skær det i både.
Kog bouillonen med løg og læg kød og ben i.
Lad det koge under låg over svag varme til kødet er mørt, ca. 40 minutter.
Tag benene op.
Rens sukkerærter og porrer og skær porrerne i stykker. Ryst eller rør mel og fløde sammen og kom jævningen i gryden under omrøring. Tilsæt citronsaft og kom sukkerærter og porrer i. Lad det simre i 5-10 minutter til grønsagerne er bløde med stadig spændstige. Kom krydderurterne i og smag til med salt og peber. Serveres med kogte kartofler eller løse ris. Tips: Sukkerærterne kan erstattes med haricots verts eller snitbønner. Gryden kan forberedes helt dagen i forvejen |
|
Opskriften er vist 9946 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne