Kalvegryde med fennikel
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : |
|
|
Skær kødet i terninger på 3 cm.
Pil og hak løg og hvidløg.
Skær sellerien i små terninger.
Skær rodstykket af fenniklen og skær den i strimler.
Skold og flå tomaterne og skær dem i både.
Varm halvdelen af olien i en gryde. Læg kødterningerne i og brun dem ved god varme. Tag dem op. Kom resten af olien i gryden, og svits løg, hvidløg og selleri. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt de øvrige krydderurter. Hæld bouillon ved og lad det stege under låg ved svag varme 50-60 minutter. Server kartofler eller ris til. |
|
Opskriften er vist 11340 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne