Marokkansk kalvegryde
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Oprindelsesland : Marokko Indsendt : Red : |
|
|
Klip svesker og abrikoser i strimler og udblød dem 1 time i koldt vand.
Skær kødet i terninger og brun dem i en gryde i olien. Hak løget og svits det med. Tilsæt afdryppet tørret frugt, krydderier, salt og vand. Lad retten simre ca. 1 time under låg, til kødet er mørt og frugten let udkogt. Smag til med salt. Server med ris eller couscous. |
|
Opskriften er vist 25562 gange,
og udskrevet 673 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Turi Juul Jensen - 2005-01-01 01:01:01 For lidt til fire personer, men meget lækker anonym - 2005-01-01 01:01:01 retten har en meget speciel sødlig krydret smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne