Braiseret kalvebov
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov med ben Indsendt : |
|
|
Gnid kødet med lidt salt og peber.
Skær baconen i terninger og rist dem i en tør gryde.
Tag baconterningerne op og brun boven i det afsmeltede fedt.
Pil løgene, skær dem i både og tilsæt dem. Hæld æblecider og vand i gryden og steg kødet småt 1½-2 timer, til det er så mørt, at benet kan løsnes. Skær æblerne i tynde både og lad dem simre med de sidste 10-15 minutter. Smag saucen til med salt og peber. Skær kødet i skiver og læg dem på et fad. Hæld saucen over. Server grønsager samt kartofler, ris eller groft brød til. |
|
Opskriften er vist 23865 gange,
og udskrevet 656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-03 17:25:40 Hvad blev der lige af baconen. :) Men ellers en rigtig dejlig ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne