Kalvebov i sennepssky
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov med ben Indsendt : |
|
|
Gnid kødet med salt og peber og brun det i en gryde i smørret.
Tilsæt timian og estragon.
Rør bouillon og sennep sammen og hæld det ved.
Kog kødet ved svag varme under låg 1½-2 timer, til det er mørt, prøv med en kødnål.
Tag kødet op og hold det varmt i alufolie. Fjern timianstilkene. Skræl gulerødderne, skær dem i tynde skiver og kog dem møre i skyen ved livlig varme uden låg, så smagen koncentreres. Pisk fløden og rør den i saucen. Smag til med salt og peber. Rens champignonerne, skær dem i skiver og svits dem på en pande i smørret. Skær kødet i skiver og server med champignonerne, sennepssaucen og ris eller pasta |
|
Opskriften er vist 14204 gange,
og udskrevet 643 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-03-06 18:38:54 Fantastisk ret, der giver en pikant men samtidig en rund og god smag. Alletiders variant til almindelig Brun skysovs. Måske vil god æblesalat passe rigtig godt dertil. John - 2008-04-26 09:16:45 Nem opskrift som giver et super flot resultat - men vi havde også godt økologisk kød fra Stengården. Prøv den. Sådan en kalvebov med ben smager 10 gange bedre end en en kedelig bøf. Faktisk også meget nem at tilberede, det meste af tiden står den jo bare i gryden. Børnenen er glade for at man severe den med både ris, pasat eller nogete kartoffel (mos, almindelige, fritter eller hvad nu foretrækker). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne