Ragout med kalv og grønsager på spansk manér
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel og paprika med salt og peber og vend kødet heri. Steg kødet i en stor stegegryde i olivenolie til det er brunet på alle sider. Tag kødet op og steg grønsagerne ca. 10 min. til de er gyldne, tilsæt evt. lidt mere olie. Tilsæt krydderurter og kanel, tomatpuré, vin og vand eller bouillon og drys med salt og peber. Bring retten i kog og lad den simre for svag varme under låg til kødet er mørt ca. 5 kvarter.
Blend lever, mandler, hvidløg, chili og safran til en glat masse og rør den i ragouten. Retten skal ikke koge, men skal varmes igennem i 10 min. Server med et godt landbrød, kartoffelmos eller løse ris.
|
|
Opskriften er vist 18270 gange,
og udskrevet 520 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Kamilla - 2010-01-23 12:56:07 Dejlig ret. Jeg skar kødet i tern. Havde ikke noget lever, men det kan sagtens lade sige gøre at lave en lækker ret uden. Serverede bagt kartoffelmos dertil og det fungerede fint. Anni - 2007-05-08 14:32:12 skal kødet skæres i terninger eller steges helt? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne