Kalvegryde 02

Kalvegryde 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.røget spæk
5-600 g.yderlår (Alternativt klump)
2 dl.finhakket løg
1-2 peberfrugter
2-3 tsk.mild paprika
2.5 dl.bouillon
 salt
 peber
 evt. 0.5 dl rødvin
 evt. 0.5-1 dl crémefraíche 18%
 
Opskrift:
Skær spækket i meget små terninger. Svits det i en gryde, til det er gyldent. Skær kødet i terninger. Hak løgene. Skær peberfrugterne i tynde strimler. Brun kødet ved kraftig varme i fedt. Tag det op med en hulske. Svits hakkede løg i fedtet til de er gyldne. Drys paprika og strimler af peberfrugt over. Svits det med løgene. Tilsæt kød, salt, peber og bouillon og evt. rødvin. Dæmp varmen. Læg låg på gryden og lad retten små snurre ca. 3/4 time. Jævn evt. retten med créme fraíche

Serveres med løse ris og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 15464 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu