Kalvegryde 02
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær spækket i meget små terninger. Svits det i en gryde, til det er gyldent.
Skær kødet i terninger. Hak løgene. Skær peberfrugterne i tynde strimler.
Brun kødet ved kraftig varme i fedt. Tag det op med en hulske. Svits hakkede løg i fedtet til de er gyldne. Drys paprika og strimler af peberfrugt over.
Svits det med løgene. Tilsæt kød, salt, peber og bouillon og evt. rødvin.
Dæmp varmen. Læg låg på gryden og lad retten små snurre ca. 3/4 time. Jævn evt. retten med créme fraíche
Serveres med løse ris og salat. |
|
Opskriften er vist 15464 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne