Grønsagsgryde med kalvekød
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : |
|
|
Skær kødet i tern ca 3x3 cm. Hak løg og hvidløg. Brun kød og løg i olien og hæld vand på, så det dækker. Lad det småsimre i 30 min. Rens og skræl imens grøntsagerne. Skær gulerod i mindre stk. på skrå, majroer i mindre stk., snit blegselleri og porre i mindre stykker og tilsæt dem til kødet. Spæd evt. med lidt mere vand og kog, til alt er mørt. Smag til med salt og peber. Server godt brød til.
|
|
Opskriften er vist 19149 gange,
og udskrevet 409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne