Kalv i dild (Ovn)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvecuvette Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 200°.
Pluk dilden så man har stilke og blade hver for sig. Drys kødet med lidt mel, men ryst det overskydende af. Brun kødet i olivenolie. Tag kødet op. Sauter hvidløg og løg i nogle minutter og kom kødet tilbage i gryden. Drys med salt og kværn masser af peber over og tilsæt en smule vin eller vand, lidt citronsaft, samt alle stilkene fra dilden. Kom hele molevitten i et ildfast fad med låg (eller brug folie) og sæt det i ovnen, til kødet er mørt. Det kan tage ca. 1½ time. Drys kødet med masser af hakket dild og server med nogle nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 17018 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Preben Kristensen - 2010-12-28 18:28:24 Vi lod os inspirere af retten. Der blev anvendt en kalvecuvette. Vi lavede retten i en gryde, og tilsatte hvidvin og fløde, samt kartoflerne skåret i mindre stykker samt 4-5 løg i kvarter. Desuden tilsatte vi kvarte store champignon. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne