Grønsagsret
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget groft.
Skræl guleroden og skær den i terninger.
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger.
Varm olien op og svits de resterende grønsager heri.
Skru ned og lad det småkoge under låg ca. 10 minutter.
Skær agurken i kvarte skiver og del tomaten i både.
Blomkålen deles i små buketter.
Kom agurk, tomat og blomkål i gryden og kog videre i ca. 5 min.
Drysses med hakket persille ved anretningen.
Spises evt. med flutes eller franskbrød.
|
|
Opskriften er vist 21567 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2010-06-10 17:35:26 Øh hvor kommer kartoflerne ind i billedet... Lone - 2010-02-03 02:22:42 Æh, hvor mange kartofler? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne