Sajoer Tjampoer (Indonesisk grønsagsret)

Sajoer Tjampoer (Indonesisk grønsagsret), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.af sæsonens blandede grøntsager: Voksbønner, blomkål, gulerødder, rosenkål, bambusskud, bønnespirer, hvidkål
3 dl.oksebouillon
1 løg
2 spsk.olie
1 tsk.pulv. galanga
2 tsk.sambal oelek
1 tsk.pulv. koriander
1 fedhvidløg
1 tsk.pulv. gurkemeje
1 spsk.sød sojasauce
0.5 tsk.hvid peber
 
Opskrift:
Brun det fintsnittede løg i olie med alle krydderierne. Tilsæt bouillon og de snittede grøntsager og lad det hele simre til grøntsagerne er møre.





karakterer:
Opskriften er vist 13247 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu