Tjerkessisk kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Kyllingen koges mør med vand, løg, gulerod, salt og peber. Afkøl. Pil alt kød af kyllingen og skær det i mindre stykker. 1/2 l af suppen blendes til en cremet masse med det kogte løg, gulerod, valnødder og franskbrød. Evt. tilsættes lidt mere suppe. Mens blenderen kører,tilsættes 3/4 dl olie. Kylling og cremen blandes i serveringsskålen, gerne således at der ligger et tyndt lag creme øverst. Overfladen glattes.
I en lille kasserolle varmes den sidste 1/4 dl olie med paprika, indtil olien får rød farve. Brank ikke! Lad papkrikapulveret gå til bunds i gryden og hæld så den røde olie i tynd stråle dekorativt i spiral over cremen. Spises med flutes, som kold forret. |
|
Opskriften er vist 12150 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne