Tjerkessisk kylling

Tjerkessisk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
1 kylling
1 løg
1 gulerod
1 l.vand
 salt
 peber
1 tyk skive franskbrød
100 g.valnøddekerner
1 dl.vindrueskerneolie
1 tsk.paprika, sød
 
Opskrift:
Kyllingen koges mør med vand, løg, gulerod, salt og peber. Afkøl. Pil alt kød af kyllingen og skær det i mindre stykker. 1/2 l af suppen blendes til en cremet masse med det kogte løg, gulerod, valnødder og franskbrød. Evt. tilsættes lidt mere suppe. Mens blenderen kører,tilsættes 3/4 dl olie. Kylling og cremen blandes i serveringsskålen, gerne således at der ligger et tyndt lag creme øverst. Overfladen glattes.

I en lille kasserolle varmes den sidste 1/4 dl olie med paprika, indtil olien får rød farve. Brank ikke! Lad papkrikapulveret gå til bunds i gryden og hæld så den røde olie i tynd stråle dekorativt i spiral over cremen.

Spises med flutes, som kold forret.





karakterer:
Opskriften er vist 12096 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu