Tyrkiske ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løget. skold tomaterne, flå dem og hak dem. skær auberginerne i tern og lad dem trække 1/2 time drysset med salt. Varm godt halvdelen af olien i en dyb pande og steg auberginerne gyldne. Tag dem af panden, hæld løgene på og svits dem møre ved jævn varme. Tilsæt tomater, persille, mynte, auberginer samt lidt salt og peber. Hæld risene over auberginerne, tilsæt bouillon, læg låg på med det samme og lad det mørne ca. 20 min. ved svag varme. Tag panden fra varmen og lad det stå ca. 5 min.
I tyrkiet serveres risene med en klat kold yoghurt. |
|
Opskriften er vist 29023 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Lisa Olesen - 2016-03-08 10:50:43 En god (og billig) opskrift, let og hurtig at tilberede ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne