Tyrkiske ris

Tyrkiske ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
500 g.tomater
400 g.auberginer
 salt
3 dl.løse ris
0.75 dl.olivenolie
2 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket mynte
5 dl.ys bouillon
 
 
Opskrift:
Pil og hak løget. skold tomaterne, flå dem og hak dem. skær auberginerne i tern og lad dem trække 1/2 time drysset med salt. Varm godt halvdelen af olien i en dyb pande og steg auberginerne gyldne. Tag dem af panden, hæld løgene på og svits dem møre ved jævn varme. Tilsæt tomater, persille, mynte, auberginer samt lidt salt og peber. Hæld risene over auberginerne, tilsæt bouillon, læg låg på med det samme og lad det mørne ca. 20 min. ved svag varme. Tag panden fra varmen og lad det stå ca. 5 min.

I tyrkiet serveres risene med en klat kold yoghurt.





karakterer:
Opskriften er vist 29023 gange,
og udskrevet 485 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-08 10:50:43
En god (og billig) opskrift, let og hurtig at tilberede !