Portobello svampe fyldt med kikærter og rodfrugter

Portobello svampe fyldt med kikærter og rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Portobello
75 g.kikærter
1 rødløg
2 spsk.hakket soltørret tomat
1 pastinak
½ dl.fløde eller sødmælk
1 fennikel
50 g.chevre
 
 Kanelsky:
4 dl.Grøntsagsbouillon
2 kanelstænger
1 dl.kartoffelsuppe
1 dl.fløde eller sødmælk
2 spsk.jordnøddesmør
 
 
200 g.couscous
3 tørrede figner
1 tsk.salt
6 dl.kogende vand
30 g.smør
 
Opskrift:
Børst svampen og skær roden af. Roden bruges i kikærtefyldet.

Urterne, svamperoden og kikærterne, som er tilberedt efter anvisning på pakken, hakkes fint og vendes sammen med æg og fløde. Smag til med salt og peber.

Smør portobelloerne med hvidløgsolien (den samme, som blev brugt til brødcroutonerne) og fordel fyldet i svampenes bund og læg en lille smule gedeost på toppen. Herefter er svampene klar til at komme i ovnen ved 175 grader i ca. 15-20 min.

Grønsagsbouillon, fløde, kanel og kartoffelsuppen koges ned. Tag kanelstængerne op, når smagen er som ønsket. Umiddelbart før servering piskes jordnøddesmørret i.

I mellemtiden kommes couscousen i en gryde. 6 dl vand bringes i kog, salt puttes i, og vandet hældes på couscousen. Læg låg på og lad det stå i 5 min. Tilsæt smørret og de hakkede figner, rør rundt og læg låg på igen, og lad gryden simre over svag varme i 5 min.

Anret med den gratinerede Portobello i midten. Form couscous som en juletop og anret den ved siden af svampen og træk kanelskyen rundt.





karakterer:
Opskriften er vist 15242 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu