Pommes Rösti
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartofler og løg rives groft.
De revne kartofler og løg presses/knuges fri for væde.
Bland kartofler, løg, æg, salt og peber godt sammen. Formes til små flade klatkager, som steges i olien på en varm pande. Steges ca 3 -5 min på hver side. |
|
Opskriften er vist 408593 gange,
og udskrevet 4626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (93 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-02-09 10:32:24 Super godt men kartoflerne skal godtnok presses meget ellers bliver det for smattet når øget kommer i Knud den 09-02-2017 Mikkel - 2017-01-12 18:55:38 Skal de ikke koges først? :-0 Jim - 2016-01-29 12:12:21 Spørgsmål - Er kartoflerne Rå eller forkogte ?? Tine - 2015-09-27 10:54:33 Tusind tak for en dejlig opskrift. Jeg fik vist ikke dryppet mine kartofler godt nok af, så de var lidt våde, men det løste sig hurtigt med en håndfuld mel. bhygaard - 2014-05-09 15:49:03 jeg har længe ledt efter en god opskrift på røsti,her var den bare, tak. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne