Managrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Mannagryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Grynene udrøres i lidt af Mælken, Resten af denne bringes i Kog bed jævn Varme under Omrøring. Jævningen tilsættes. Kogningen fortsættes under tætsluttende Laag i 15 Min., mens der jævnligt røres heri. Saltes ved Anretningen.
|
|
Opskriften er vist 32476 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer bente - 2011-04-06 18:46:00 dejlig grød Laffe. - 2007-10-08 15:41:32 Det smager bare så godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne