Kalvekød i grøntsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i store tern,
løgene finhakkes, tomaterne flås, og
frigøres for kerner, og pureres i en mixer.
Kødet brunes i halvdelen af olien sammen med løgene, tomatmosen tilsættes sammen med 1/2 l. vand, krydr. med salt og peber, bring det i kog, og lad det simre ved svag varme i 1 time, under låg. Gulerødderne skæres i 2 cm. tykke skiver, og brunes let sammen med den halve selleri, som er skåret i tern, i resten af olien, på en pande, ca. 5 min. Kommes derefter ned i gryden til kødet, og retten snurrer under låg i yderligere 30 min. hvorefter ærterne drysses i og koges med de sidste 5 min. uden låg. Server hjemmelavet kartoffelmos eller pasta til, og husk, gryderetten kan godt forberedes dagen før, indtil grøntsagerne skal i,- så der den dag man skal have det, kun er ca. 40 min. til retten er færdig. Hvis der skulle være rester, og du har serveret pasta til, så kan du blande resten af gryderetten med resterne af pasta (måske skulle du koge lidt ekstra pasta) kom denne blandingen op i et gratinfad, lav en hvid mælkesauce 3-4 dl. kom 200 gr. osteterninger i salt, peber og lidt muskat, hæld denne sauce over blandingen i gratinfadet, drys lidt rasp og lidt reven ost over og sæt fadet i en 200 gr. varm ovn, 20-30 min. indtil overfladen er flot gylden. |
|
Opskriften er vist 15053 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne