Kalvegryde

Kalvegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kalvekød uden ben, f.eks. bov
8-10 småløg
150 g.champignon
1 spsk.margarine
0.5 tsk.peber
0.5 tsk.reven citronskal
2 dl.vand + ½ bouillonterning
1 kvistaf frisk rosmarin og salvie, eller ½ tsk tørrede
 spsk.hvedemel + ca. ½ dl vand
½-1 dl.fløde
½ citron
 
Opskrift:
Skær kødet i tern på ca. 2 cm. Pil løgene og skær champignonerne i skiver. Brun kød, løg og champignoner i margarinen på en pande og læg det efterhånden over i en gryde. Drys med peber og tilsæt vand, bouillonterning og citronskal. Læg krydderurterne i og lad retten simre under låg, til kødet er mørt, 50-60 minutter. Ryst mel og vand sammen og rør det i gryden sammen med fløden. Kog ca. 5 minutter, smag til og pynt med tynde citronskiver og lidt friske krydderurter. Serveres med kogte persillekartofler og tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 34331 gange,
og udskrevet 665 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu