Kalvegryde
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tern på ca. 2 cm. Pil løgene og skær champignonerne i skiver.
Brun kød, løg og champignoner i margarinen på en pande og læg det efterhånden over i en gryde.
Drys med peber og tilsæt vand, bouillonterning og citronskal.
Læg krydderurterne i og lad retten simre under låg, til kødet er mørt, 50-60 minutter.
Ryst mel og vand sammen og rør det i gryden sammen med fløden.
Kog ca. 5 minutter, smag til og pynt med tynde citronskiver og lidt friske krydderurter.
Serveres med kogte persillekartofler og tomatsalat.
|
|
Opskriften er vist 34331 gange,
og udskrevet 665 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne