Kalvegryde fra Østrig
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i 3x3 cm terninger.
Kødet brunes i margarine, løgene hakkes og svitses med.
Hvidløg, paprika, flåede tomater og bouillon tilsættes.
Snurrer sammen i ca. 45 minutter.
Peberfrugterne skæres i terninger af 1x1 cd og tilsættes. Snurrer atter sammen yderligere 15-30 minutter til kødet er mørt. Serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 21480 gange,
og udskrevet 607 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne