Kalvegryde fra Østrig

Kalvegryde fra Østrig, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kalvebov
25 g.margarine
4 løg
1 fedhvidløg i skiver
1 spsk.paprika
1 ds.flåede hakkede tomater
 dl.kalvebouillon
1 gul peber
1 rød peber
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kødet skæres i 3x3 cm terninger. Kødet brunes i margarine, løgene hakkes og svitses med. Hvidløg, paprika, flåede tomater og bouillon tilsættes. Snurrer sammen i ca. 45 minutter.

Peberfrugterne skæres i terninger af 1x1 cd og tilsættes. Snurrer atter sammen yderligere 15-30 minutter til kødet er mørt.

Serveres med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 21468 gange,
og udskrevet 607 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu