Skipperens kalvegryde med frisk pasta

Skipperens kalvegryde med frisk pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.kalvetykkam i tynde strimler
650 g.løg
0.5 dl.olie
 Salt
 friskkværnet peber
0.75 dl.vineddike
0.75 fl.tør rødvin
 
500 g.Pastella frisk pasta
1 rød peberfrugt i små tern
3 forårsløg i tynde skiver (porrer kan anvendes i stedet)
1-2 tsk.karry
0.5 dl.olie
0.5 dl.rødvin
 
Opskrift:
Skær løgene i tynde skiver. Hæld olien i en stor stegegryde. Læg kød og løg skiftevis i ca. 5 lag. Start og slut med løg. Drys med salt og peber og hæld eddike og vin i gryden. Læg låg på gryden og lad retten koge ved svag varme i ca. 45 minutter. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af. Svits peberfrugt, forårsløg og karry i olien. Tilsæt rødvin og lad det koge op. Hæld pastaen i en skål og rør rødvinsblandingen i.

Server kødretten i gryden sammen med en grov salat og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 12060 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu