Skipperens kalvegryde med frisk pasta
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Skær løgene i tynde skiver. Hæld olien i en stor stegegryde. Læg kød og løg skiftevis i ca. 5 lag. Start og slut med løg. Drys med salt og peber og hæld eddike og vin i gryden. Læg låg på gryden og lad retten koge ved svag varme i ca. 45 minutter.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af.
Svits peberfrugt, forårsløg og karry i olien.
Tilsæt rødvin og lad det koge op.
Hæld pastaen i en skål og rør rødvinsblandingen i.
Server kødretten i gryden sammen med en grov salat og brød. |
|
Opskriften er vist 12060 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne