Fransk kalvegryde
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Steg kødet på panden til det er mørt. Kryd det med salt og peber. Tilsæt de snittede
gulerødder, bønner og champignon. Bland mel, bouillon og vand og hæld det over kødet og grønsagerne. Giv blandingen et opkog. Tilsæt fløde, krydderier og perleløg. Smag til med salt.
Serveres f.eks. med kogte kartofler eller ris og madbrød. |
|
Opskriften er vist 21385 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Politiken - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret er super skod derfor burde ingen prøve at lave den. Det er en gang hundeæde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne