Fransk kalvegryde

Fransk kalvegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kalvekød
 salt
 peber (gerne citronpeber)
2 gulerødder
150 g.grønne bønner
150 g.champignon
1 spsk.hvedemel
1 hønsebouillon
2 dl.kogende vand
0.5 tsk.timian
0.5 tsk.citronpeber
1 dl.syltede perleløg
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Steg kødet på panden til det er mørt. Kryd det med salt og peber. Tilsæt de snittede gulerødder, bønner og champignon. Bland mel, bouillon og vand og hæld det over kødet og grønsagerne. Giv blandingen et opkog. Tilsæt fløde, krydderier og perleløg. Smag til med salt.

Serveres f.eks. med kogte kartofler eller ris og madbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 21385 gange,
og udskrevet 459 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne ret er super skod derfor burde ingen prøve at lave den. Det er en gang hundeæde