Pikant kalvegryde med enebær

Pikant kalvegryde med enebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Kalvebov, skåret i terninger
 Smør til stegning
4 Skiverbacon
1 Stortløg, hakket
 
 Suppevisk
1 Gulerod
1 Løg
½ Pastinak
1 SkiveKnoldselleri
1 Porre
 
10 Enebær
2 dl.Rødvin
250 g.Champignoner
 Ku1ør
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær baconen i små terninger, lad dem brune i en gryde og tag dem op.

Kom lidt smør i gryden og svits det hakkede løg den. Det må ikke brune.

Kødet vendes i mel, tilsat salt og peber, og brunes i gryden sammen med løgene, evt. ad et par gange.

Knus enebærrene i en morter og kom dem i sammen med suppevisk, salt og peber.

Hæld rødvin og 1-2 dl vand ved og lad retten småsnurre til kødet er mørt.

Tilsæt kulør og smag til.

Skær de rensede champignoner i skiver, svits dem i smør på panden og kom dem i retten kort før servering.

Skyen kan om ønsket jævnes.

Serveres med Kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 13518 gange,
og udskrevet 274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu