Pikant kalvegryde med enebær
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær baconen i små terninger, lad dem brune i en gryde og tag dem op.
Kom lidt smør i gryden og svits det hakkede løg den. Det må ikke brune. Kødet vendes i mel, tilsat salt og peber, og brunes i gryden sammen med løgene, evt. ad et par gange. Knus enebærrene i en morter og kom dem i sammen med suppevisk, salt og peber. Hæld rødvin og 1-2 dl vand ved og lad retten småsnurre til kødet er mørt. Tilsæt kulør og smag til. Skær de rensede champignoner i skiver, svits dem i smør på panden og kom dem i retten kort før servering. Skyen kan om ønsket jævnes. Serveres med Kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 13521 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne