Rabarberkompot med vanillecreme
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens rabarberne, skær bladene af og skyl dem.
Skær dem i 3-4 cm. lange stykker.
Kom rabarber og sukker i en gryde og varm det under låg. Rør i det nogle gange. Lad blandingen småkoge i 6-8 minutter, så rabarberne bliver bløde. Lad dem derefter køle. Til cremen blandes mælk, æggeblommer, kartoffelmel og sukker i en kasserolle. Lad blandingen blive jævn under omrøring. Hæld cremen op i en skål og lad den blive kold. Pisk fløden stiv og smag den til med vanillesukker. Bland fløden i cremen. Fordel vanillecremen i portionsglas og hæld rabarberkompotten rundt om. Tips: Har du travlt kan du i stedet servere kompotten med en vanillecreme tilberedt på et færdigt pulver. |
|
Opskriften er vist 72389 gange,
og udskrevet 1693 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-05-02 12:59:08 Cremen blev rigelig stiv, 1 tsk. kartoffelmel er nok mere passende. Anonym :), ;) - 2007-03-01 17:22:21 Lækker opskrift! Den er rigtig god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne