Ayam Kari Jawa
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Hane Oprindelsesland : Indonesien Indsendt : Red : |
|
|
Del hanen eller poularden i 8 stykker
Skær løgene i små tern
Pres hvidløgs feddene
Skræl og riv ingefæren samt kemirinødderne
Skær citrongræsset i tynde skiver
Stød nellikerne i en morter
Bland det hele sammen med sambal oelek, koriander, muskatnød, palmesukker eller Ketjap Manis (Sød sojasauce) og 2 spsk. olie og tilsæt salt efter behov. Varm resten af olien i en gryde og brun hanen Skru ned på svag varme og kom blandingen i og lad det stege under omrøring i ca. 4 min. Kom kokosmælk og kanelstangen i, læg låg på gryden og lad det koge i ca. 30 min. Fjern kanelstangen og rør den revne kokos i Server retten varm Tips: Hvis man stikker en gaffel i kyllingen og saften er klar, er kyllingen gennemstegt. |
|
Opskriften er vist 13358 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne