Sate Ayam
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Indonesien Indsendt : Red : |
|
|
Tænd grillen eller ovnen på 225 grader
Læg grillspyddene i blød i vand.
Start med at rengøre kyllingestykkerne Del brysterne i stykker på ca. 1 x 2 x 2 cm Blend hvidløg, rødløg, gurkemeje, koriander og tilsæt salt og peber efter behov, indtil der opnås en grødet masse. Pensl kødet med olien Lad kødet trække i blandingen i ca 30 min Kom 3 - 4 stykker kylling på hver grillspyd Kom grillspyddene på grillen eller i ovnen Lad dem stege indtil kødet er mørt og husk at vende dem engang imellem. Tips: Det bedste resultat opnåes ved at lave retten på en åben grill. |
|
Opskriften er vist 13748 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer boserup - 2005-01-01 01:01:01 dårlig beskrivelse, der står ikke hvor meget palmesukker der skal bruges eller om det skal i marinaden eller ej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne