Sate Ayam

Sate Ayam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllinge bryster
1 spsk.olie
2 fedhvidløg
1 rødløg
 Palmesukker (Gula Jawa) eller Ketjap Manis (Sød sojasauce)
1 tsk.Gurkemeje
1 tsk.Koriander
 Salt
 peber
24 Sate spyd / små grillspyd
 
Opskrift:
Tænd grillen eller ovnen på 225 grader Læg grillspyddene i blød i vand.

Start med at rengøre kyllingestykkerne Del brysterne i stykker på ca. 1 x 2 x 2 cm Blend hvidløg, rødløg, gurkemeje, koriander og tilsæt salt og peber efter behov, indtil der opnås en grødet masse. Pensl kødet med olien Lad kødet trække i blandingen i ca 30 min Kom 3 - 4 stykker kylling på hver grillspyd Kom grillspyddene på grillen eller i ovnen Lad dem stege indtil kødet er mørt og husk at vende dem engang imellem.

Tips:

Det bedste resultat opnåes ved at lave retten på en åben grill.





karakterer:
Opskriften er vist 13748 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
dårlig beskrivelse, der står ikke hvor meget palmesukker der skal bruges eller om det skal i marinaden eller ej