Ayam Bakar Kecap

Ayam Bakar Kecap, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
½ kylling
 hvedemel til panering
 Ketjap Manis (Sød sojasauce)
10 g.Ingefærrod
20 g.Citrongræs
 Laurbærblade
5 smårøde chilier
1 fedhvidløg
1 rødløg
 Safran
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Tænd grillen eller ovnen på 225 grader

Start med at rengøre kyllinge stykkerne Del kyllingen i 4 lige store stykker

Blend hvidløg, rødløg, safran, ingefær, citrongræs og tilsæt salt og peber efter behov, indtil der opnås en grødetmasse

Kom vand i en gryde og kog kyllinge stykkerne sammen med de blendede Lad det hele koge i ca. ½time, eller indtil kødet er mørt

Knus chilien og bland den med Ketjap Manis.
Smør kyllinge stykkerne med chilieblandingen og paner med mel Kom kyllinge stykkerne i ovnen eller på grillen indtil de er mørkebrune

Tips:

Det bedste resultat opnåes ved at lave retten på en åben grill.





karakterer:
Opskriften er vist 20450 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu