Ayam Bakar Kecap
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Indonesien Indsendt : Red : |
|
|
Tænd grillen eller ovnen på 225 grader
Start med at rengøre kyllinge stykkerne Del kyllingen i 4 lige store stykker Blend hvidløg, rødløg, safran, ingefær, citrongræs og tilsæt salt og peber efter behov, indtil der opnås en grødetmasse Kom vand i en gryde og kog kyllinge stykkerne sammen med de blendede Lad det hele koge i ca. ½time, eller indtil kødet er mørt Knus chilien og bland den med Ketjap Manis. Smør kyllinge stykkerne med chilieblandingen og paner med mel Kom kyllinge stykkerne i ovnen eller på grillen indtil de er mørkebrune Tips: Det bedste resultat opnåes ved at lave retten på en åben grill. |
|
Opskriften er vist 20450 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne