Sambal Goreng Daging
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Oprindelsesland : Indonesien Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i strimler.
Flæk og rens chillierne og skær dem i tynde strimler.
Skær ½ af forårsløgene i 4 - 5 cm lange strimler. Resten i smalle ringe.
Pres hvidløgsfeddene og riv ingefæren.
Varm olien i en wok tilsæt kødet og chilistrimlerne sammen med ingefæren og hvidløg.
Svits det hele ved stærk varme i 4 - 6 min, mens der røres rundt.
Kom forårsløg strimler og ringe i.
Smag retten til med citronsaft og soyasovs.
Skru ned og steg retten ved middel varme i ca. 4 min.
|
|
Opskriften er vist 12815 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne