Rendang Daging

Rendang Daging, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.Oksekød
1 stortløg
5 spsk.Olie
 dl.Vand
0.5 tsk.Gurkemeje
1 tsk.Stødt koriander
1 tsk.Stødt spidskommen
3 fedhvidløg
3 cm.ingefær
3 tsk.Palmesukker
1 tsk.Sambal oelek
4 dl.Kokosmælk
1 spsk.Asam (tamarind)
 Salt
 
Opskrift:
Varm vandet til det når en temperatur på ca. 30 grader. Rør Asamen ud i det vandet og si det over en skål. Pres der sidste vand ud af sien og gem det. Resten smides ud.

Skær det pillede løg i små tern. Pres hvidløgsfeddene over løgternene og riv ingefæren oven på. Varm olien i en gryde og steg kødet sammen med løgblandingen, ved stærk varme mens der røres. Tilsæt gurkemeje, koriander, spidskommen, plamesukkeret, salt og sambal oelek. Steg kødet indtil det er brunet på alle sider.

Hæld kokosmælken og Asamvandet i gryden og lad det koge i ca. 1 min. Skru ned på lavt blus og lad retten småkoge i ca. 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 17687 gange,
og udskrevet 304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-22 13:14:37
det skal spises med jasmin ris, og retten skal simre i ca. 3 timer, ikke een.....

  -   2009-06-06 10:49:02
Man spser den som en selvstændig ret, det smager super og er dejligt stærkt:)

  -   2008-01-12 10:28:26
Hvad spiser man til ????