Miroton
Hovedingrediens : Oksekød - Kogt/Stegt oksekød Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pommes duchesse:
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre, ca. 20 min., hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos kartoflerne igennem en sigte, og rør med æggeblommer og smør. Smag til med salt og peber. Fyld i en sprøjtepose med stjernetylle. Sprøjt massen ud på kanten af et ildfast fad. Det kogte oksekød skæres i skiver og anrettes fadet. Sauce piqante: Hakkede skalotteløg svitses i smør, indkoges med hvidvin, tilsættes demiglace, sigtes og koges blank under afskumning, monteres med koldt smør. Tilsættes hakkede agurker, og saucen smages til med krydderurter. Saucen hældes over kodet og drysses med rasp og revet ost. Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter til ost og Duchesse er gylden. |
|
Opskriften er vist 18169 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer lene - 2015-07-23 10:34:46 Fantastisk ret. Gjorde stor lykke hos gæsterne mathias - 2012-01-20 21:00:47 Genial opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne