Sate Daging
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Indonesien Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i ca. 1 - 2 cm tern.
Rør marinaden sammen af 3 spsk. Ketjap Manis og 1 spsk. olie. Placer kødet i en skål og hæld marinaden over kødet. Stil skålen i køleskabet og lad den hvile i ca. 1 time. Kødet vendes engang imellem. Blend jordnødderne eller knus dem i en morter.(springes over hvis jordnøddesmør bruges) Tænd varm ovnen op til 250 grader eller tænd grillen. Skræl og riv ingefæren i jordnødde blandingen. Varm olien op og rist jordnødde blandingen ved middel varme i ca. 3 min. Kom kokosmælken, sambal oelek, soyasovsene, palmesukkeret i og pres lemonsaften ud i sovsen Lad sovsen simre ved svag varme i ca. 10 min. Kom 3 - 4 stykker kød på hver grillspyd og læg dem på et fad. Sæt fadet i den forvarmede ovn i ca. 30. min eller grill på grillen. Kødet vendes af og til. Server Sate Daging sammen med varme ris og den lunkne jordnøddesovs. Tips: Det bedste resultat opnåes ved at lave retten på en åben grill. Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 16990 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-06-11 17:51:22 Jeg har ikke nået at tage billeder til denne opskrift. strup - 2007-06-11 01:32:03 hmm... hvorfor er der ikke billeder med? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne