Kalv i karry 02
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Befri kødet for sener og hinder og kom det i en ikke for stor gryde med koldt vand, der netop dækker. Bring det i kog og skum suppen. Gør grøntsagerne i stand, del dem groft og kom dem i gryden sammen med suppevisk, peberkorn og salt. Lad kødet koge under låg ved svag varme, til det er mørt, ca 1½ time. Tag kød og grøntsager op og hold kødet varmt tildækket i en varm skål. Si suppen.
Sovsen: Smelt smørret og lad karryen snurre med et par min, så frigøres smagen bedst. Rør melet i og spæd med suppen under omrøring. Lad sovsen småkoge 5 min. Rør fløden i, smag sovsen til og kog den igennem. Skær kødet i skiver og hæld sovsen over. Tips: Klassisk tilbehør er løse ris. Kødet kan skæres i mundrette stykker, før det koges. Så skal der kun koges 1 time. Retten kan fryses, dog bedst uden fløde i sovsen. |
|
Opskriften er vist 20809 gange,
og udskrevet 413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne