Hotch potch
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank Oprindelsesland : Skotland Indsendt : |
|
|
Olien varmes i en stor, tykbundet gryde, tilsæt lammeskanke. Lammeskanken brunes i ca. 10 minutter. Tilsæt løg, majroe, selleri, vand, salt og peber. Bringes i kog – varmen dæmpes til svag, og retten simrer under låg i ca. 1 time, under jævnlig omrøring.
Tilsæt blomkål, gulerødder og ærter og lad det simre uden låg i ca. 30 minutter. Tag forsigtigt lammekødet op med en hulske og læg det på et spækbræt – afkøl det en smule. Pil kødet fra benene og hak det groft. Benene kasseres herefter. Læg lammekødet tilbage i gryden sammen med salaten og persille. Varmes forsigtigt igennem for svag varme i ca. 3 minutter. Server herefter straks retten med valgfrit tilbehør |
|
Opskriften er vist 20586 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne