Hotch potch

Hotch potch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.lammeskanke
1 spsk.(oliven) olie
1 stortløg, hakket
1 stormajroe, i små tern
1 stilkbladselleri i tynde skiver
1 l.vand
2 tsk.salt
1 tsk.stødt sort peber
300 g.blomkål i små buketter
2 gulerødder i små tern
2.5 dl.ærter
5 dl.strimler salat
2 spsk.finthakket persille
 
Opskrift:
Olien varmes i en stor, tykbundet gryde, tilsæt lammeskanke. Lammeskanken brunes i ca. 10 minutter. Tilsæt løg, majroe, selleri, vand, salt og peber. Bringes i kog – varmen dæmpes til svag, og retten simrer under låg i ca. 1 time, under jævnlig omrøring.

Tilsæt blomkål, gulerødder og ærter og lad det simre uden låg i ca. 30 minutter.

Tag forsigtigt lammekødet op med en hulske og læg det på et spækbræt – afkøl det en smule. Pil kødet fra benene og hak det groft. Benene kasseres herefter.

Læg lammekødet tilbage i gryden sammen med salaten og persille. Varmes forsigtigt igennem for svag varme i ca. 3 minutter.

Server herefter straks retten med valgfrit tilbehør





karakterer:
Opskriften er vist 20586 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu