Kalv á la Marengo
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Krydr kødet med salt og peber. Varm olien op i en gryde og svits kødstykkerne heri. Tag dem op.
Skold og flå tomaterne. Dåsetomater skal bare dryppe af. Fjern kernemassen og skær tomatkødet i mindre stykker. Svits de pillede løg og hakkede hvidløg i gryden. Kom tomaterne i, varm det igennem, tilsæt bouillon, hvidvin og krydderurtebuket, lad det koge op, skum eventuelt og læg kødet i gryden. Krydr med salt og peber. Læg låg på og lad retten mørne under låg for svag varme 3/4-1 time, til kødet er godt mørt. Fjern krydderurtebuketen. Garnering: Skær rodskiven af svampene, skyl dem kort og koldt, tør dem og svits dem nogle min i smør på en pande. Croûtons: Varm fedtstoffet op på panden og steg flutesskiverne gyldne på begge sider. Lad dem ligge kort på fedtsugende papir. Anretning: Servér i lågfad, læg svampene øverst og byd croutonerne til. Tips: Løse ris kan ledsage. Retten kan jævnes let med 1 spsk. mel rørt glat med koldt vand. Kan fryses. |
|
Opskriften er vist 16099 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2007-02-06 15:39:45 God kraftig ret - men at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne