Kalvesauté med forårsstrejf
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Kalvekødet skæres i pommesfritesstørrelser. Kødet sauteres ved svag varme, til porrerne lukker, tilsættes mel, sauterer yderligere et par minutter med hakkede nye løg og tilsættes hvidvin og citronskal. Tilføj ca. ½ liter vand, læg låg på, og lad det snurre ca. 30 min. Det kan være en god idé at supplere med friske laurbær eller citrontimian eller anden friskende ønsket smag. Giv de øvrige grøntsager et opkog og køl dem straks af herefter (en blanchering). Tilsæt grøntsagerne til gryderetten og smag til med salt og peber, evt. friske krydderurter efter behag.
Serveres med en stor skål grøn salat samt nye kartofler med dild. |
|
Opskriften er vist 9412 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne