Kirsebærgrød
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl bærrene og lad dem koge sagte 5-6 minutter i vandet.
Tilsæt vanillestang og smag til med sukker. Rør melet ud i knap 1 dl. koldt vand. Hæld jævningen i en tynd stråle i den kogende masse, mens der røres med en ske. Tag gryden af varmen så snart grøden er jævn. Hæld straks grøden op, drys lidt sukker på, så trækker den ikke skind Server med mælk eller fløde, eller med en blanding af begge. |
|
Opskriften er vist 112417 gange,
og udskrevet 1905 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2022-08-03 00:33:37 Grød med kartoffelmel må aldrig koge .Vh Hanne Annette - 2020-07-12 16:24:50 Det er alt for meget vand og kartoffelmel, det blev til jelly. Jette Williams - 2015-08-14 22:33:07 husk at tage sten ud af kirsebearne anonym - 2013-07-24 23:58:28 Go og let:-) Missy - 2011-07-21 12:54:31 Tak for en supergod og let opskrift. Jeg havde ordnet kirsebærrene på forhånd i går, så det tog ingen tid at lave grøden i dag. Jeg havde dog ingen vaniljestang, så i stedet for brugte jeg en teske vaniljesukker, og grøden smager fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne