Skildpaddeis 02
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt af : Sisse Christensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær vaniljeisen ud i mindre stykker og kom det i en blender. Hæld appelsinsaften og chokolade skildpadderne i. Blend og server straks. Drys evt. lidt hakket pistacienødder over.
Tips: Isen skal serveres lige efter den er lavet, for ellers smelter den og er ikke til at spise! |
|
Opskriften er vist 35540 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Monamus - 2007-08-29 14:46:32 Det var meget svært at få skildpadderne fordelt, de klumpede mest sammen og isen smeltede inden jeg var færdig med at blende, men det smagte godt og skålene blev tømt. anonym - 2007-07-16 19:09:52 den vil da nok smage godt det må jeg da hellere prøve på et tidspunkt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne