Snogbrødsdej Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Skt. Hans Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Husk Lige inden vand eller mælk blandes i melet opløses guargum deri. Det er vigtigt, det hældes i dejen straks, da det ellers gelerer til en ubrugelig masse. Fiber Husk blandes i melet, før væden tilsættes.
Dejen er meget klistret, så det er en fordel, at smøre hænderne ind i olie, før dejen sættes på pinden. Ellers er kirurghandsker en fantastisk opfindelse til dette formål. |
|
Opskriften er vist 22791 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-04-28 12:11:57 Vil lige gøre opmærksom på, at det ikke hedder snogbrød. Det har ikke noget med en snog at gøre, men "sno" fordi man snor det om pinden. Anne Mette - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift er den samme, som snobrød, glutenfri, fra Dansk Cøliaki forening, som også står på jeres liste. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne