Snogbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Skt. Hans Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gær i mælk, tilsæt olie, salt og sukker og ælt dejen med mel - til den slipper bordet. Dejen skal være fast. Opbevar den koldt, indtil den skal bruges.
Bag dem ikke for tæt på gløderne i ca. 20-30 minutter. |
|
Opskriften er vist 150361 gange,
og udskrevet 3464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (131 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-04-11 15:06:09 Hej.... Selv om jeg er kok og har børn, har jeg aldrig lavet snobrød, så det er dejligt, at her er en opskrift :-) tak for hjælpen :-) Jesper T - 2012-09-06 15:55:45 Super med opskrifthjälp på snobröd, jeg kunde omså uden opskrift da jeg var 5 år men har ikke lavet det i 20 år så den er smuttet. Så endnu engang tak for hjälpen. :-) anonym - 2012-08-18 21:40:54 de var gode Gutterne - 2010-06-02 20:10:49 Nice Snogbrød 4-life! Anne - 2010-05-25 10:13:52 He he skal der slanger i Sno(g)brød:o) Elin - 2010-05-22 23:14:32 Det kan du sagtens Christian :-) Christiane - 2010-04-02 22:54:10 Hej, jeg bor i Belgien og har meget svært ved at finde frisk gær. Er opskriften også god med tørgær ??? de mad glade drenge - 2009-06-23 21:27:41 nøj de er gode, vi laver dem 5 gange om dagen:) og det er på dårlige dage! anonym - 2009-04-07 13:49:24 Mmmmmmmmmmmm......... det smager vidundeligt med hjemmelavet dej og pølser Louise - 2008-05-05 13:39:52 Lyder god, glæder mig til at prøve den sammen med ungerne. (Ida hvorfor har du så været inde og kikke efter opskrifter på snogbrød) Helle - 2007-09-09 16:59:43 julie, jane, line, katja, tina og per - hvor er det dejligt, at I giver jeres mening itl kende - jeg skal prøve at bega nu - og vil lave nogle både med og uden sukker Helle - 2007-09-09 16:40:19 julie, jane, line, katja, tina og per - hvor er det dejligt, at I giver jeres mening itl kende - jeg skal prøve at bega nu - og vil lave nogle både med og uden sukker Ida - 2007-08-22 14:46:58 Jeg vil nu sige at Snobrød er en så let og kendt ret at den ikke rigtigt behøver at komme ud på nettet. Selv min 5 årige datter kan lave det. 45 - 2007-06-05 11:24:23 helt fint Per - 2007-04-29 16:26:52 Lidt mindre mælk, eller mere mel, jeg nøjedes med 3 dl. mælk. tina - 2007-03-26 13:20:42 har lige fået lavet alletiders bålsted så denne opskrift lyder god så den skal vi prøve.... anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange personer Katja - 2005-01-01 01:01:01 L Æ K K E R T Line - 2005-01-01 01:01:01 lidt vand på... og rul det i sykker... mmm. Jane - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at rulle snobrødet i perlesukker inden det bages. Det er meget lækkert. julie - 2005-01-01 01:01:01 Mmmm...det smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne