Spaghetti all'amatriciana
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Gita Poulsen Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm baconternene i olien, lad dem svitse et øjeblik. Kom krydderier i sammen med tomaterne. Lad det hele simre i 30-40 minutter, til det er kogt ind.
Server til friskkogt spaghetti al dente. Tips: For at få den rigtige italienske smag er det vigtigt at lade saucen koge ind. En af de enkleste og mest populære pastasovse, oprindeligt fra Rom. Buon appetito. |
|
Opskriften er vist 21352 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Ronny - 2009-08-12 13:11:27 Jeg serverede denne ret for min udkårne, men jeg brugte frisk oregano og i stedet for spaghetti, brugte jeg tortellini med kylling og hvidløg. Det smagte fantastisk, og vi var nærmest chokeret over, at denne simple ret kunne smage så godt. Tak for at dele den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne