Spaghetti all'amatriciana

Spaghetti all'amatriciana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Gita Poulsen

Indsendt :     
Spaghetti all Spaghetti all Spaghetti all Spaghetti all
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.Pancetta
1 spsk.olivenolie
1 ds.hakkede tomater
 salt
 peber
 oregano
 
 Servering:
 Spaghetti
 
 Pynt:
 Oregano, frisk
Opskrift:
Varm baconternene i olien, lad dem svitse et øjeblik. Kom krydderier i sammen med tomaterne. Lad det hele simre i 30-40 minutter, til det er kogt ind.

Server til friskkogt spaghetti al dente.

Tips:

For at få den rigtige italienske smag er det vigtigt at lade saucen koge ind. En af de enkleste og mest populære pastasovse, oprindeligt fra Rom. Buon appetito.





karakterer:
Opskriften er vist 21352 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-12 13:11:27
Jeg serverede denne ret for min udkårne, men jeg brugte frisk oregano og i stedet for spaghetti, brugte jeg tortellini med kylling og hvidløg. Det smagte fantastisk, og vi var nærmest chokeret over, at denne simple ret kunne smage så godt. Tak for at dele den.