Krebinetter med stuvet spidskål
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krebinetter:
del kødet i fire portioner som formes, krydres med salt og peber, vendes i pisket æg og rasp. Steges i smør, i 4 minutter på hver side Stuvet spidskål: Halver spidskålen på langs og del den så i ca 8 og skær den derefter i grove tern. kog den i letsaltet vand 5 minutter og lad kålen dryppe af i en sigte. Smelt smørret og rør det sammen med melet. Spæd med mælk og kogevand. Lad sovsen koge godt igennem. Vend kålen i. Smag til med salt, peber og reven muskat. Server med nye kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 39480 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne