Wok a la Mads

Wok a la Mads, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 mellemstore porrer
2 peberfrugter (en rød og en grøn)
1 bk.champignon
 Karry
2.5 dl.piskefløde
500 g.kyllingestykker
 
Opskrift:
Brænd karry i olie, helst i en dyb pande. Vær gavmild med karry, da grønsagerne tager meget af smagen! Steg Kyllingestykkerne, og tilsæt derefter grønsager, læg låg på og lad det simre i ca. 10 minutter. Kig til det jævnligt, og smag evt på peberfrugterne for at se om grønsagerne er "al dente".

Grønsagerne må ikke blive for bløde. Lige inden dette sker vendes hele retten så den tilsatte karry bliver jævnt fordelt mellem grønsagerne.

Tilsæt fløde, og lad det småkoge i 3-4 minutter.

Spises sammen med Basmatiris





karakterer:
Opskriften er vist 17804 gange,
og udskrevet 501 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-03 18:49:06
lyder god tror jeg vil prøve at lave den i morgen :)men hvad betyder "al dente" ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Basmatiris er en sort ris der er mere smag i en alm parboiled ris.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad er basmatiris?? er det bare alm. ris???