Wok a la Mads
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
Brænd karry i olie, helst i en dyb pande. Vær gavmild med karry, da grønsagerne tager meget af smagen! Steg Kyllingestykkerne, og tilsæt derefter grønsager, læg låg på og lad det simre i ca. 10 minutter. Kig til det jævnligt, og smag evt på peberfrugterne for at se om grønsagerne er "al dente".
Grønsagerne må ikke blive for bløde. Lige inden dette sker vendes hele retten så den tilsatte karry bliver jævnt fordelt mellem grønsagerne. Tilsæt fløde, og lad det småkoge i 3-4 minutter. Spises sammen med Basmatiris |
|
Opskriften er vist 17804 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer lotte - 2011-05-03 18:49:06 lyder god tror jeg vil prøve at lave den i morgen :)men hvad betyder "al dente" ? Marie - 2005-01-01 01:01:01 Basmatiris er en sort ris der er mere smag i en alm parboiled ris. anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvad er basmatiris?? er det bare alm. ris??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne