Thainudler
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Kog ægnudlerne møre i en stor gryde med kogende vand i ca. 5 minutter. Dryp godt af.
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande, tilsæt hvidløg, løg og svinekød og steg kødet gyldenbrunt.
Rør rejer, pickles (hvis der er med), tofu, bønnespirer, fiskesauce, citronsaft og brun farin i og steg videre i 1 minut.
Kom de kogte nudler i og skub maden over i den ene side af panden. Kom de sammenpiskede æg i, og når de begynder at stivne en anelse, vendes de omhyggeligt sammen med nudlerne. Tilsæt jordnødderne og kog videre i 1 minut, til nudlerne er varmet helt igennem.
Server retten med et drys af koriander.
|
|
Opskriften er vist 21955 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne