Thainudler

Thainudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.kinesiske ægnudler
2 spsk.olie
2 fedhakket hvidløg
1 løg i skiver
200 g.hakket, magert svinekød
100 g.hakkede, rå kæmperejer uden skal
25 g.hakket pickles (kan udelades)
125 g.fast tofu i tern
150 g.bønnespirer
2 spsk.fishsauce
2 spsk.citronsaft
1 spsk.brun farin
2 let sammenpiskede æg
50 g.hakkede jordnødder
2-3 spsk.hakket, frisk koriander
 
Opskrift:
Kog ægnudlerne møre i en stor gryde med kogende vand i ca. 5 minutter. Dryp godt af. Varm olien op i en wok eller stor sauterpande, tilsæt hvidløg, løg og svinekød og steg kødet gyldenbrunt. Rør rejer, pickles (hvis der er med), tofu, bønnespirer, fiskesauce, citronsaft og brun farin i og steg videre i 1 minut. Kom de kogte nudler i og skub maden over i den ene side af panden. Kom de sammenpiskede æg i, og når de begynder at stivne en anelse, vendes de omhyggeligt sammen med nudlerne. Tilsæt jordnødderne og kog videre i 1 minut, til nudlerne er varmet helt igennem. Server retten med et drys af koriander.





karakterer:
Opskriften er vist 21910 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu