Svinekød i mild chili
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt løg, chili og svinekød og steg det gyldent i ca. 5 minutter.
Tilsæt brun farin, vand og fiskesauce og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre under omrøring i 4-5 minutter, til saucen begynder at tykne og blive sirupsagtig.
Drys hakket koriander over retten og server med dampkogte, langkornede ris
|
|
Opskriften er vist 11101 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbet Nielsen - 2016-06-15 18:17:07 Åh nej! Nu er jeg helt forspist! Det er dog en fantalastisk god ret og dejlig let (y) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne