Stegte ris med mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i strimler (ca. 1 x 4 cm.)
Varm olien i en wok.
Hak løg, chili og hvidløg. Svits det i olien sammen med kødet i ca. 2 min.
Bland ris, farin, soya og fiskesauce i en skål og hæld det ved kødet.
Rør i wokken og steg i ca. 5 min.
Skær forårsløg i skiver og vend dem i retten sammen med hakket koriander.
Smag til med salt og peber. Pas på med saltet, fiskesaucen er også ret salt.
|
|
Opskriften er vist 20400 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne