Stegte ris med mørbrad

Stegte ris med mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinemørbrad ca. 300 g
 spsk.olivenolie
1 løg
1 rød chili
2 fedhvidløg
240 g.kogte ris, f.eks. basmatiris
2 spsk.brun farin
1 spsk.sojasauce
½ dl.fishsauce
2 forårsløg
1 bdt.koriander
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kødet i strimler (ca. 1 x 4 cm.) Varm olien i en wok. Hak løg, chili og hvidløg. Svits det i olien sammen med kødet i ca. 2 min. Bland ris, farin, soya og fiskesauce i en skål og hæld det ved kødet. Rør i wokken og steg i ca. 5 min. Skær forårsløg i skiver og vend dem i retten sammen med hakket koriander. Smag til med salt og peber. Pas på med saltet, fiskesaucen er også ret salt.





karakterer:
Opskriften er vist 20400 gange,
og udskrevet 428 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu