Stærk og lynstegt thairet
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Tofu Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk soyasauce, Sherry, chili og hvidløg sammen i en skål. Kom tofuternene i marinaden, så de er dækket over det hele og lad dem trække i 30 minutter. Dryp dem derefter af.
Krydret jordnøddesauce: Kør hvidløg, jordnøddesmør, lime- eller citronsaft, soyasauce og chili sammen i en foodprocessor/blender. Mens maskinen stadig kører, tilsættes fond eller vand drypvist, til alle ingredienser er godt blandet. Varm olien op i en wok eller sauterpande, tilsæt løg samt rød og grøn peber og lynsteg i 4-5 minutter, til grønsagerne begynder at blive møre. Tag ingredienserne op og stil til side. Kom tofuternene i panden og lynsteg 1-2 minutter. Kom løgblandingen tilbage i panden, tilsæt mange tout-ærter og nudler og lynsteg 3-4 minutter ekstra. Rør saucen i retten og vend rundt, så alle ingredienser er dækket over det hele. Anret retten i et serveringsfad, pynt med forårsløg og koriander og server omgående. |
|
Opskriften er vist 76823 gange,
og udskrevet 1090 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer The Balex - 2007-04-20 08:36:32 mmm lyder lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne