Sesam rejeboller
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Kom rejer, løg og De fem krydderier i en foodprocessor og purér det. Hæld rejepuréen over i en skål, tilsæt rismel, sesamolie og koriander og rør det godt sammen. Dæk det til og lad det stå koldt mindst 1 time. Form kødet med våde hænder til små faste boller og rul dem i sesamfrø. Læg bollerne på en tallerken med husholdningsfilm og stil dem koldt yderligere 30 minutter. Opvarm olien i en wok. Steg 5-6 boller ad gangen i 4-5 minutter til de er gyldne og helt gennemstegte. Lad dem trække lidt på fedtsugende papir og server straks.
|
|
Opskriften er vist 7455 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Karen - 2017-12-25 13:19:51 Jeg vil lige give det tip at olien skal være 180 grader varmt, kun sådan kan det lykkes at stege uden at maden suger det hele eller ikke steges korrekt. Så få fat på et termometer og mål , det er ikke nok at bruge en frituregryde og stole blindt på dens "indstillinger" . Min mors frituregryde skulle angiveligt være 180 på det højeste trin , bah humbug - termometeret målte det til under 160 :-( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne