Pasta Seafood
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen.
Rens og skær grøntsagerne i ensartede, mindre stykker.
Pil og pres hvidløget og riv ingefæren. Bland derefter alle ingredienserne til saucen sammen.
Varm olien i en wok eller en stegegryde. Steg grøntsagerne nogle minutter. Hæld dem over i en varm skål og læg den friskkogte, afdryppede pasta ovenpå. Hold det varmt ved at dække det med stanniol.
Kom soja- og ingefærsaucen i wokken. Tilsæt fisk, rejer og muslinger og steg i 3 minutter.
Fordel grøntsags- og pastablandingen på en varm tallerken og læg fisk og skaldyr ovenpå.
|
|
Opskriften er vist 17322 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god smag i saucen. Nærmest som en slags marinade.(Prøv at tilføje en smule fiskesauce). Kan også anbefales til kød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne